Despre Vărsator se poate spune ca este cea mai complexa zodie, iar acest lucru se intampla din cauza ca foarte multe persoane nu pot caracteriza concret pe cineva nascut in aceasta zodie. Totusi, foarte multe persoane uita un aspect important: nu este foarte usor sa fii un visator! Cu siguranta un Varsator poate fi mai atragator decat un Taur incapatanat sau un Scorpion prea protectiv, dar nu este e usor sa-i treci cu vederea momentele cand se retrage in sine si nu mai comunica. 
Pur si simplu, este scris in stele ca Varsatorul sa fie cea mai complexa zodie! De foarte multe ori, un Varsator poate fi considerat exagerat sau chiar ridicol, dar vorbim iar despre interpretarea gresita a unor gesturi. Poate fi destul de extenuant sa fii in pielea unui nativ a acestei zodii si cu siguranta cele opt motive pentru care un Varsator este cea mai complexa zodie te vor ajuta sa vezi altfel lucrurile. Iata ce spun cei de la elitedaily.com!

8 motive pentru care Varsatorul este cea mai complexa zodie

1. Este distant

Toata lumea stie ca un Varsator nu se ataseaza foarte usor de cineva. Acest nativ are tendinta sa se inchida in el si sa stea cat mai departe de acele persoane pe care nu le cunoaste prea bine. Nu este nimic ciudat in asta, Varsatorul are nevoie de o persoana care sa-i inteleaga nebunia si felul de-a fi.

2. Iubeste pasional

Din momentul in care un Varsator te-a lasat sa-l cuceresti, totul se schimba. In cazul lui se aplica regula totul sau nimic! Nu se pricepe la jocuri si nici nu ii place sa se ascunda prea mult. Este foarte sincer si are nevoie de o persoana care sa-i ofere incredere si siguranta emotionala.

3. Este visator

Varsatorul este visator, el nu renunta niciodata la obiectivele sale si crede cu tarie ca orice este posibil! Desi nu toata lumea il intelege, acest nativ nu renunta la principiile sale. Are mai multa speranta decat oricine si este capabil sa vada dincolo de aparente.

4. Nu sta locului

Un Varsator are foarte multa energie, niciodata nu il vei gasi in acelasi loc si din acest motiv il vei vedea mereu pregatit sa plece intr-o noua aventura. Desigur, adora si el sa se relaxeze intr-o seara de vineri, dar considera ca este suficient sa faca acest lucru doar de cateva ori pe an.

5. Adora lucrurile marunte

Desi pare un excentric desavarsit, Varsatorul adora lucrurile marunte. Este acel individ care se abate de la o drumetie doar pentru a face cele mai frumoase fotografii. Ii place natura si are o personalitate libertina. Daca ar putea, ar renunta complet la toate regulile.

6. Poate fi ranit in dragoste

Desi pare insensibil, Varsatorul poate fi ranit in dragoste. Acest lucru se intampla atunci cand iubeste foarte mult si este dezamagit de persoana iubita. De ce? Pentru ca un Varsator este foarte complex, are nevoie de atentie, dar in acelasi timp vrea sa isi satisfaca micile mofturi.

7. Nu isi poate ascunde sentimentele

Un alt motiv pentru care Varsatorul este cea mai complexa zodie este acela ca nu isi poate ascunde sentimentele. Un Varsator nu se poate preface ca totul este OK si nu poate zambi fals. Nu are nevoie de atentie prea multa si nici de compatimire. Vrea doar sa se simta iubit si sa isi cladeasca viata alaturi de persoana iubita.

8. Are foarte multe contradictii

Varsatorul iubeste cu patima, dar nu vrea sa sufere. Este foarte libertin, dar se intampla sa urmareasca un singur lucru intreaga viata. Nu este foarte usor de inteles, dar vrea sa fie apreciat. Varsatorul vrea doar sa fie lasat sa traiasca asa cum isi doreste.